Verrassingsfeest organiseren: zo doe je dat!

Is je vriend, vriendin, partner of andere dierbare binnenkort jarig en verdienen zij een uitgebreid feest? Dan is een verrassingsfeest iets dat zij verdienen! Er komt veel kijken bij het organiseren van een verrassingsfeest. Om een verrassingsfeest goed te organiseren, lees je in dit artikel een aantal tips. Deze tips zijn erg handig bij het organiseren van een verrassingsfeest voor een dierbare.

Datum en locatie

Eén van de belangrijkste dingen om te regelen zijn de datum en de locatie. Je wilt natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen kunnen komen, daarom is het handig om een datumprikker te gebruiken. Een online datumprikker kun je naar alle uitgenodigden sturen om een goed overzicht te krijgen wie, wanneer kan. Zorg er natuurlijk ook voor dat de jarige op die datum vrij is!

Naast een datum moet je ook een geschikte locatie hebben om een feestje te organiseren. Dit kan bij iemand thuis zijn of in een gehuurde ruimte. Let op dat je dit wel van tevoren goed hebt geregeld.

Regel hapjes en drankjes

Bij een feest moet natuurlijk gegeten en gedronken worden. Dit kan op meerdere manieren geregeld worden. Hapjes kunnen besteld worden en drankjes kun je kopen bij een lokale slijterij. Zorg ervoor dat er voor iedereen wel iets lekkers bij zit. Je kunt bijvoorbeeld een borrelplank bestellen bij een catering. Op deze borrel- of tapasplanken zit meestal veel verschillende borrelhapjes. Bier, wijn en fris is ook altijd fijn om aanwezig te hebben op een feest. Dit kun je halen bij een slijterij zoals slijterij Gebotteld.

Wie nodig je uit?

Er moet goed nagedacht worden over de uitnodigingen. Je wilt dat de meeste dierbaren van de jarige aanwezig zijn, denk aan familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Het ligt ook aan de locatie hoeveel je er uitnodigt. Heb je een grote of kleine ruimte? Kies je voor een grote groep mensen of houd je het klein? Dit zijn belangrijke punten waar je allemaal goed over na moet denken.