Catering op locatie Baarn voor elk evenement!

Bent u op zoek naar catering op locatie in Baarn? Kookers Kookevenementen staat voor u klaar! Of het nu in Hoog Baarn, in het dorpscentrum of op een industrieterrein is. U kunt bij Kookers catering Baarn terecht voor een besloten diner, receptie of verjaardagsfeest. Zelfs een kookworkshop met uw team kan geregeld worden bij Kookers Kookworkshops.

Diner of lunch voor een zakelijke gelegenheid

Moet jij iets zakelijk organiseren en hoort hier een catering bij? Dat kan met de zakelijke catering bij Kookers Kookevenementen. Een zakelijke catering is voor events, openingen en zelfs brainstormsessies. Bij deze gelegenheden kan een catering volledig verzorgd worden. Dit kan in walking dinner, tapas of buffet vorm. Bij een zakelijke catering wordt gezorgd voor een aangekleed feest met verse hapjes en gerechten.

Een andere optie is de luxe variant met live cooking op locatie. Bij live cooking wordt er op locatie gerechten gemaakt. Hierbij bent u gegarandeerd van verse gerechten gemaakt bij u op locatie. Dit is een erg leuke manier om uw gasten te verrassen met een kookshow en heerlijke gerechten.

Een snackwagen huren

Een mooi alternatief voor een catering is een snackwagen op locatie. Bij Opperman Catering kunt u een snackwagen huren voor meerdere gelegenheden, zoals (bedrijfs)feest, bruiloft, buurtfeest, verjaardag of ander evenement. Een frietkraam is de prefecte oplossing om gasten te voorzien van overheerlijke snacks. Bij Opperman Catering kunt u kiezen uit meerder pakketten, zoals het “lekker frietje” en “all-in” pakket. Het verschil zit hem in de snacks die erbij zitten. Ook kunnen speciale snacks verkregen worden, zoals pulled pork, gehaktbal en braadworst.