Huis kopen aan de Costa Blanca!

De Costa Blanca, ook wel bekend als de ‘’witte kust’’ is het hele jaar rond een mooie vakantie plek in Spanje. Het heeft verschillende mooie stranden, leuke steden en er is veel te beleven met als toppunt een kristal heldere middellandse zee. Wanneer je een huis in Spanje wil hebben denk dan zeker een keer aan een huis kopen Costa Blanca. Hieronder een overzicht van een aantal leuke activiteiten die je kunt doen aan deze kust!

Stand up paddle boarding

Paddle boarding is een relaxte activiteit op het water. Veel mensen van alle leeftijden vinden dit een leuke activiteit om te doen en het is heel leuk om dit als gezin te doen ook. Wanneer je een beginner bent kun je het beste beginnen op vlak en rustig water. Wanneer je denkt dat je het onder de knie hebt kun je altijd een stapje verder gaan door de zee op te gaan of yoga oefeningen te doen op je paddle board.

Kajakken

Ook kajakken is een vrij rustige activiteit op het water en ook dit is voor alle leeftijden. Je kan met 1 of 2 personen in een kajak en iedereen heeft een tweezijdige paddle in zijn hand om de kajak vooruit te duwen in het water. Een kajak is perfect om de mooie rivieren en de kust te ontdekken. Je kan met een kajak vaak dichterbij de mooie plekjes komen dan met een boot.

Snorkelen

Snorkelen is ook een leuke activiteit om met de hele familie te doen. Dit is een geweldige manier om de kust van de Costa Blanca te ontdekken. Door de rotsachtige gebieden en de plekken met veel koraal en vissen kun je hier uren vermaken als je een snorkel hebt. Het enige dat je moet kunnen is weten hoe je moet zwemmen en even wennen aan je ademhaling door de snorkel.