Direct Mail: indruk maken op je relaties

Wanneer je indruk wilt maken op je relaties is het gebruiken van Direct Mail dé manier om de boodschap over te laten komen. Via de mail kan je aan massa communicatie doen, maar of het effectief is? Wij zijn van mening dat je met Direct Mail veel meer bereikt. Een e-mail wordt vaak niet of niet aandachtig gelezen. Direct mail is tastbaar en de ontvanger zal in ieder geval in 1 keer met jouw boodschap in aanraking komen.

Doordat je met direct mail een verrassingseffect creëert, zul je ervoor zorgen dat de boodschap open komt. Indruk maken op je relaties zal dan ook zeker lukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pop up kubus die als pennenhouder gebruikt kan worden? De ontvanger zal hierdoor continu aan jou herinnerd worden.

Indruk maken op je relaties

Doordat in de loop van de jaren unieke producten ontworpen zijn om te gebruiken als direct mail, realiseer jij een unieke boodschap. Wat dacht je van een changecard, pop up kaart, muziekkaart met geluid of een pop up kubus?

Wist je dat we gemiddeld 3000 marketinguitingen per dag zien? Onvoorstelbaar toch hoeveel dat er zijn? Natuurlijk is veel digitaal of via de radio of tv, maar wat sla je op? Denk out of the box om indruk te maken op je relaties. Geef ze iets verrassends, iets tastbaars, iets echts!

Personaliseren van direct mail

Indruk maken op je relaties kan je met direct mail perfect, maar dan moet je deze wel gepersonaliseerd hebben. Zorg dat jij je campagne perfect presenteert. Personalisatie heeft namelijk een erg positieve impact. Zorg ervoor dat jouw huisstijl en ontwerp centraal met je wensen staan en dat de boodschap herkenbaar en toch origineel is.

Direct mail creëren

Wil jij een opvallende direct mail campagne opzetten? Dat doe je natuurlijk bij Locomail. Door de creatieve oplossingen en verrassingseffecten zal jou direct mail dubbele inpakt hebben waardoor indruk maken op je relaties gegarandeerd gebeurt.

Is je interesse in direct mail gewekt? Wil jij indruk maken op je relaties? Ga dan voor direct mail! Vraag eventueel een gratis sample aan en personaliseer verder. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en door de betrouwbare service zal jij de perfecte direct mail versturen naar je relaties.