Alles geregeld binnen jouw bedrijf!

Binnen een bedrijf wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Naast de standaard werkzaamheden waar je mee bezig bent, zijn er ook andere zaken die geregeld moeten worden. Hierbij kun je denken aan ICT vraagstukken of complexiteit van wet- en regelgeving. In dit artikel lees je meer over relevante zaken die jij goed geregeld wilt hebben binnen je bedrijf.

Het opstellen van een RI&E

RI&E staat voor Risico-Inventarisatie en Evaluatie. Elke branche of organisatie kent zijn eigen risico’s. Het RI&E moet hierop aangepast zijn. Het opstellen van een RI&E is erg lastig. Door de complexe wet- en regelgeving is het soms lastig om te weten wat er wel en wat er niet in een RI&E moet staan. Daarom besluiten werkgevers dit vaak uit te besteden aan bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Een RI&E laten opstellen door een andere bedrijf zorgt ervoor dat je hier zelf geen zorgen meer over hebt.

ICT beslissingen nemen

Veel ondernemers zien niet in wat ICT allemaal kan opbrengen. ICT wordt steeds belangrijker voor bedrijven, nu de techniek in volle bloei staat. Door nieuwe ontwikkelingen en technieken kom er ook steeds meer vraagstukken voor bedrijven. Voor een niet IT ‘er is het erg lastig om beslissingen te nemen op dit vlak. Daarom bieden veel bedrijven ICT diensten aan. Een mooi voorbeeld hiervan is MKB ICT. MKB ICT is een dienstpakket van Contict. Die bieden ICT-oplossingen voor het MKB. Ze geven advies over vraagstukken waar veel ondernemers mee zitten. Zo krijg je beter inzicht hoe je doormiddel van ICT oplossingen effectiever kunt werken en kosten kunt besparen. Hierbij kun je denken aan het besparen in telefoonkosten, werken in de Cloud en het creëren van een goede ICT beveiliging voor jouw bedrijf.