Wil je flexwerken in Arnhem?

Was het vroeger zo dat je perse naar kantoor moest om te werken, heden ten dage is thuiswerk voor velen de mogelijkheid om de kost te verdienen. Als je niet gebonden bent aan kantoortijden en dus kan werken wanneer het jouw uitkomt, dan kan je gerust zeggen dat je een flexplek hebt. Maar wat is nou een flexwerkplek? Dat is niets anders dan een samenvoeging van flexplek en werkplek, waarbij de nadruk niet ligt op de werkomgeving, maar op de beschikbaarheid. Als je niet gebonden bent aan een fysiek kantoor, zou je in principe overal kunnen werken op tijden die jou goed uitkomen, flexwerken dus. Echter is niet een ieder vanwege uiteenlopende omstandigheden, in staat om thuis een professionele werkomgeving te creëren. Voor zulke situaties kunnen degenen die flexwerken in Arnhem overwegen, de mogelijkheden van Facility Point Arnhem bekijken.

Wie kan er een flexplek huren?

Iedereen die behoefte heeft aan een professioneel kantoor. Ben je een startende ondernemer die voor korte of langere tijd gebruik wil maken van een kantoorruimte die volledig ingericht is, of heb je slechts een virtueel kantoor nodig? Geen probleem, Facility Point Arnhem kan jouw wensen vervullen. Degenen die voor een speciale afspraak over een kantoor met een professionele ambiance willen beschikken, komen ook aan bod. Of ben je gebonden aan een deadline die je dreigt mis te lopen vanwege een onverwachte drukte in de thuissituatie? Ook dan kan je een flexplek huren. 

Is het huren van een flexibele werkplek voordelig?

Natuurlijk is het om uiteenlopende redenen voordelig om een flexwerkplek te huren. Het grootste voordeel is dat je zonder tijd te verliezen, meteen aan de slag kan. Je kan een volledig ingericht kantoor huren en moet alleen nog jouw laptop meenemen. Voor het overige heb je de beschikking over alle faciliteiten waaraan een modern ingericht kantoor moet voldoen, van printers en kopieerapparaten tot een snelle internetaansluiting.

Kan je ook voor grotere bijeenkomsten een flexplek huren?

Opereert jouw bedrijf volledig online, maar wil je voor een speciale gelegenheid met jouw heel team fysiek bij elkaar komen in Arnhem? Ook voor dit soort gelegenheden kan je terecht bij Facility Point Arnhem. Moet je een presentatie houden om een bepaald project binnen te halen, dan kan je een vergaderzaal huren die voorzien is van flipovers, een whiteboard en tv-schermen. Ook heb je de beschikking over andere noodzakelijke faciliteiten als een telefoon, printer, kopieermachine en niet te vergeten een goed werkende snelle internetverbinding. Als kers op de taart, kan je ook nog gebak en drank reserveren voor de pauze.