Het vernieuwen van onze woning

In de loop van de jaren is onze woning erg verouderd. Hier hebben we al enorm veel aan gedaan. Zo hebben we binnen in onze woning al veel vervangen en vernieuwd. Denk hierbij aan de keuken en de badkamer. Ook in de woonkamer hebben we veel laten veranderen. Toch kon je aan de buiten kant van onze woning ook zien dat er veel veranderd moest worden. Zo zagen we dat de kozijnen enorm aan vervanging toe waren en dat wouden we dan ook zo snel mogelijk laten doen. Ook aan de achterkant van onze woning lieten we een nieuwe schuifpui plaatsen. Rondom de woning werd ook gelijk een groot deel opnieuw geschilderd. Een aardig grote verbouwing waar veel gebeurt maar wel weinig tijd kost. Er wordt namelijk niks gebouwd maar alleen worden er dingen vervangen.

Onze nieuwe schuifpui en kozijnen

Een van de belangrijkste dingen die werden vervangen zijn de kozijnen en de schuifpuien. Dit stond bovenaan ons lijstje en het was dus ook zeker een prioriteit om zo snel mogelijk een start mee te maken. Hiervoor gingen we opzoek naar het beste bedrijf dat ons hierin kan helpen. Kunststof kozijnen Almere heeft ons uiteindelijk geholpen aan de nieuwe kozijnen. Deze hebben ze snel en vakkundig weten te plaatsen. Net zoals de schuifpui aan de achterkant van onze woning. Ook deze hebben we door hen laten plaatsen. Dit is allemaal erg snel en vakkundig geplaatst waardoor we snel door konden met de rest van de verbouwing. Want voor de verbouwing stond nog meer op de planning.

Oprit van onze woning

Omdat wij een woning hebben met een lange oprit en een grote tuin een hek erg belangrij. Mensen kunnen anders zo via onze oprit onze tuin inlopen. Onze auto’s staan nog buiten de poort. Dit omdat de poort niet automatisch open kan. Nu er parkeerplaatsen zijn gemaakt voor de auto hebben we onze poort elektrisch laten maken. Bertu toegangstechniek heeft er dus voor gezorgd dat onze oprit en tuin veiliger en makkelijker te bereiken is. Hiermee is het laatste deel van onze verbouwing klaar. Door al deze aanpassingen is onze woning weer wat vernieuwd en kan het weer heel wat jaren mee.